Handelsbetingelser

 

Når du tilmelder dig et hold - er tilmelding bindende, og vi refunderer ikke kontingentet helt eller delvist. I det vi ikke tilbyde prøvetræning - skal man tilmelde sig inden man møder op til træning. Er man ikke tilmeldt - eller kan dokumentere sin tilmelding vil man blive afvist og kan ikke komme i vandet. 

 
Der modtages betaling fra flg. korttyper: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron.

Alt deltagelse i træning foregår på eget ansvar. Vi opfordrer dig derfor, til at have din egen ulykkesforsikring. Klukken kan IKKE gøres ansvarlig for eventuelle uheld, tilskadekomst eller ligende.

Vedr. Billeder:

  1. Det er ikke tilladt for forældre, svømmere eller andre at tage billeder i svømmehallen under træning. Hvis denne regel overtrædes - kan der medføre øjeblikkelig bortvisning og ekskludering af medlemmet uden yderligere advarsel. Trænere kan undtagelsevis give dispensation. 
  2. Klubbens trænere har ret til at tage billeder af svømmere i en større forsamling. Billederne bruges til fx facebook-opslag eller lign. Dette accepteres ved tilmedling til sæsom 22/23 og fremover. . Der må ikke tages enkelt billeder uden supplerende samtykke.


Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk